IDEALAN APARTMAN ZA VAŠ ODMOR

Apartman se nalazi u potpuno novoj modernoj zgradi u naselju Djurkovac na svega 400 metara od tržnog centra. (Ulica: Jovanke Jeftanović br. 23)

Zgrada u kojoj se apartman nalazi poseduje lift i otvoren parking.

Enterijer apartmana Drašković opremljen je po lux standardima. Naš apartman se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, jednom spavaćom sobom i kupatilom.

Dnevni boravak čine ugaona garnitura koja se od nameštaja za odmor može pretvoriti i u spavaći krevet, klub sto, i smart LED televizor sa kablovskom mrežom i internet konekcijom.

Spavaća soba je opremljena modernim i kvalitetnim francuskim ležajem. Dve komode, orman i čiviluk dovoljni su za sve Vaše stvari. Takođe, spavaća soba poseduje smart LED televizor sa kablovskom mrežom i internet konekcijom.

Za sve naše posetioce obezbeđena je kvalitetna posteljina, kao i neophodan broj peškira.

Kuhinja i trpezarija su potpuno opremljeni i poseduju sve što vam je potrebno da biste se osećali kao kod kuće.

  • Kuhinja je u potpunosti opremljena svim kuhunjskim elementima i aparatima kako za pripremanje obroka, tako i za njihovo odlaganje.
  • Trpezariju čine moderan trpezarijski sto sa četiri stolice.

Kupatilo je moderno i savremeno. Na raspolaganju su Vam tuš kabina, fen za kosu, kao i sva neophodna sredstva za ličnu higijenu. Takođe, svim gostima je na raspolaganju dovoljan broj čistih peškira.